Суспільство

Жителі вулиці в приватному секторі Чернігова просять відремонтувати дорогу і тротуари

*Актуально

Жителі вулиці Бориса Гмирі (мікрорайон Олександрівка в Чернігові) звернулися до депутатки міської ради від «Нашого краю» Наталії Рашиної з проблемою жахливого стану дороги та відсутності тротуарів. Місцеві мешканці зазначають про труднощі доступу до магазинів і навіть зупинок громадського транспорту.

«Вулиця існує з 1991 року і дорогу місцеві жителі добудовували власними силами. Однак нині на вул. Бориса Гмирі здебільшого проживають люди похилого віку, а також багато осіб із інвалідністю», – йдеться у зверненні до депутатки міської ради.

Крім цього, жителі вулиці потерпають від підтоплення – іноді вода підступає навіть до будинків. Причиною такої ситуації вони називають засипання ровів на вул. Кільцевій, що виконували функцію дренажної системи.

Наталія Рашина підготувала і подала на сесії Чернігівської міської ради депутатський запит щодо вирішення проблемних питань. «З огляду на те, що серед планів міської ради – проведення поточного ремонту ділянок доріг вулиць Кільцева, 1-го Травня, Олександрівська, Малиновського, прошу приділити увагу й вулиці Бориса Гмирі, а також улаштувати тротуари по вул. Кільцевій від вул. Бориса Гмирі до вул. 1-го Травня», – наголошується в запиті депутатки від «Нашого краю».

Наталія Рашина наголосила, що надзвичайно важливо приділяти увагу не тільки центральним вулицям Чернігова, а й околицям, адже чернігівці, незалежно від свого мікрорайону, повинні мати комфортні й безпечні умови проживання.

165749372_260525942418676_131666194725631647_n

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button