Суспільство

Зимове весілля: чому не слід відмовлятися від казкового свята

Зимове весілля: чи фінансово вигідно святкувати одруження в холодну пору. Плюси проведення зимового весілля, ідеї для молодят.

Більшість закоханих в Україні вважає, що зимове весілля — не надто добра ідея. Витримати капризи погоди та здолати певні незручності готова не кожна пара. Однак, в світі наречені добре знають: весілля взимку — це незабутня атмосферна казка, що має чимало переваг. Новий весільний сезон вже має доволі щільний графік: деякі святкування були перенесені через карантин, решта — сплановані заздалегідь. Тому зимова пора може стати рятівною для молодят, яким несила чекати на одруження надто довго!

Саме взимку ви можете з легкістю забронювати бажаний ресторан, надихнутись святами для вибору декору та влаштувати неймовірну фотосесію з найкращим фотографом! Про ці такі інші переваги поговоримо детальніше.

Бюджет весілля взимку: сезонні особливості

Час, коли ще не почалися новорічні корпоративи та після січневих свят — найкраща пора для зимового весілля. Звісно, тим парам, які суворо слідують за церковним календарем та прагнуть вінчатися, краще ретельно перевірити, чи бажана дата не припадає на період посту чи релігійних свят. Якщо ж ніщо не заважає організації торжества, сміливо втілюйте задумане! Адже у зимового одруження є свої переваги.

  1. Менша кількість бронювань у популярних закладах, ніж у розпал весільного сезону. Якщо бажане кафе чи ресторан на весняно-літній період необхідно бронювати не менш, ніж за рік до події, то проблеми з організацією святкування в грудні чи лютому, скоріш за все, не виникне. До речі, популярна закордонна практика — зменшувати ціну на оренду залу у зимовий період. Тож, не бійтеся просити знижки і в Україні: раптом і вам за відсутності конкуренції вдасться знизити вартість мінімального замовлення чи оренди, якщо така передбачена.
  2. Знижки на послуги весільних спеціалістів. Взимку чимало професіоналів стикається з відсутністю замовлень. Коли корпоративи вже минули, а черговий сезон одружень не встиг розпочатися, є великі шанси отримати послуги крутих фотографів, відеооператорів, ведучих за нижчою ціною. Спеціалісти нерідко самі пропонують знижки та запроваджують акції для зимових молодят.

Крім суто фінансових переваг, весілля взимку має і інші цікаві плюси.

2

Зимове свято одруження та ідеї для натхнення

Багато хто погодиться, що під час зимових свят настрій особливо піднесений, а романтики та творчості хочеться з особливою силою. Якщо ви готуєтесь одружитися, спрямуйте свою енергію на підготовку казкового свята. Зимове весілля — це:

  • оригінальні ідеї декору. Зазвичай, основним інструментом оздоблення весілля є квіти. Однак, взимку ваш вибір може бути більш творчим. Новий рік, Різдво надихнуть використати для оформлення ялинкові іграшки, гірлянди, цікаве додаткове освітлення, гілки ялиці чи сосни.
  • смачні варіанти для святкового меню. Так, і меню може бути особливим. Потіште гостей креативними стравами, які готують в різних куточках світу на різдвяні свята. Обов’язково подбайте про різноманітне наповнення кенді-бару. Взимку там може бути багато пляцків, печива, традиційних кексів, а також чудових гарячих напоїв — какао, кави, чаїв, шоколаду.
  • цікаві образи. А ще зима — чудова пора, щоб створити особливі святкові образи! Наречені можуть додати до сукні та костюма затишні аксесуари — светри, накидки, пальто, а також рукавички та шалики. А ось у якості дрес-коду можна взагалі обрати маскарадні костюми. Така тема гарантуватиме вашому святу 100% веселощів та успіху!
  • неймовірна фотосесія та відеозйомка. Засніжені пейзажі — розкішні декорації для весільної фотосесії! Звісно, погода не дасть спланувати все наперед, тому обговоріть з обраними професіоналами можливість спонтанної дозйомки. Як тільки зима потішить вас снігом, мерщій робити романтичні фото та ролики на пам’ять!

Не створить обмежень зима і для тих закоханих, які мріють організувати торжество в нестандартному форматі. Наприклад, вечірку у заміському будиночку, десь у горах, або зимове барбекю поряд з затишною базою відпочинку, де можна буде згодом сховатися від холоду. Використовуйте дивовижні можливості на повну та неодмінно розгляньте для себе ідею зимового весілля!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button