Суспільство

Зимові розваги: в Носівці цього року теж запрацювала ковзанка

*Актуально

У Носівці Чернігівської області цього року вже запрацювала ковзанка, відкрита торік за сприяння депутатів політичної партії «Наш край». Хокейний майданчик відкритого типу став місцем зимового відпочинку – громадською ковзанкою не лише для жителів громади, а й сусідніх сіл і міст.

 

«Щойно зазиміло, чимало земляків цікавилися, чи буде ковзанка нинішньої зими. Звісно, більше того, вона вже є. Майданчик уже запрацював із нового року. Заливали його у передноворіччя, а потім гуртом розчищали шар снігу», – розповіли місцеві жителі.

За словами директора спортивної школи Миколи Тертишника, синоптики обіцяють найближчими днями мороз, тому ще заливатимуть. Однак вже кілька днів нового року на ковзанці людно: вдень частіше малеча з батьками та дітлахи на канікулах, а ввечері всі разом, чимало й дорослих. Місцеві жителі, які відвідують ковзанку, діляться незабутніми враженнями, до того ж цієї зими ще й ковзани є для охочих покататися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Носівці запрацювала ковзанка

Як повідомлялося раніше, в Носівці на території місцевої дитячо-юнацької спортивної школи в січні 2018 року відкрили льодовий майданчик, спорудження якого стало можливим завдяки підтримці «Нашого краю», Носівської міськради та команди однодумців на чолі з Сергієм Колесником.

49946727_321754041791653_612900079476408320_n

Ковзанку споруджено завдяки проекту депутата Носівської міської ради Катерини Ландар, що став переможцем у конкурсі депутатських ініціатив «Нашого краю». На реалізацію цього проекту фонд «Наш край» виділив 50 тис. грн.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button