Суспільство

Знижки всім чернігівцям на День міста від магазину ДЕКА

21 вересня Чернігів святкує День міста. З цієї нагоди Торгова мережа ДЕКА щиро вітає всіх жителів та гостей міста та дарує знижки на асортимент годинників та аксесуарів. Акція пройде з 21 по 24 вересня. Придбати годинники за зниженою ціною можна в магазині, що знаходиться у ТРЦ «Hollywood» за адресою вулиця 77-ї Гвардійської Дивізії, 1A. Графік роботи магазину з 10 до 21 години кожного дня.

10% знижки всім, хто зробить покупку з 21 по 24 вересня

Асортимент магазину ДЕКА вражає своєю різноманітністю, тому кожен зможе підібрати вдалий аксесуар для себе. У каталозі представлені англійські, швейцарські, американські, японські, французькі бренди: Royal London, Olivia Burton, Breitling, Longines, Maurice Lacroix, Tag Heuer, Zenith, Fossil, Orient, Casio, Pierre Lannier. Кожен товар має сертифікат якості та оригінальності, продається з гарантією на 1-3 роки.

Не гайте часу — переглядайте онлайн-каталог на сайті ДЕКА. Вибирайте найбільш вподобані моделі та замовляйте з доставкою у відділення пошти адресою або в магазин, де вже на місці зможете приміряти й остаточно визначитися з вибором для себе чи на подарунок.

На онлайн замовлення знижка також розповсюджується, якщо покупка була оформлена в період з 21 по 24 вересня 2023 року. Оплата на вибір клієнта: готівкою, картою, криптовалютою, можна також оформити миттєву розстрочку або оплату частинами.

Важливо: придбати зі знижкою можна будь-яку позицію з розділу годинників та прикрас, окрім смартгодинників, продукції брендів Tissot та Swarovski. 

ДЕКА — магазин оригінальних годинників та прикрас, який турбується про кожного клієнта

Понад 30 років Торгова мережа є лідером в Україні з продажу оригінальних годинників та прикрас. Асортимент постійно зростає, як і якість обслуговування.

У фірмовому магазині ДЕКА в ТРЦ «Hollywood» працюють сертифіковані менеджери, які з посмішкою зустрічають покупців та допомагають:

  • ознайомитися з асортиментом та історією брендів;
  • підібрати годинник або прикрасу під особисті уподобання та у подарунок;
  • приміряти товар;
  • відкоригувати розмір ремінця, браслета на місці.

Якщо покупка робиться на сайті, онлайн консультанти завжди готові відповісти на будь-які питання та допомогти з оформленням замовлення. ДЕКА довіряють сотні тисяч жителів країни й кожного разу повертаються за новою покупкою. День міста — гарна нагода придбати новий аксесуар зі знижкою та підкреслити свою індивідуальність. Тож поспішайте — час обмежено.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button