Суспільство

Золота пора оповила українців своїми прохолодними днями

Золота пора оповила українців своїми прохолодними днями. Саме в цю пору року, як показує практика, зростає кількість вірусних захворювань. Організм ще не встигає адаптуватися до різкої зміни температури. Тож треба десь брати заряд бадьорості, щоб не зустріти на порозі замість осені застуду.

Основні правила, яких треба притримуватися, щоб замість осінньої хандри був сміх і гарний настрій. Тепліше одягатися, пити смачний чай із мелісою та м’ятою й намагатися ловити сонячні дні, щоб поніжитись під теплими промінчиками осені.

Фахівці стверджують: якщо людина мало усміхається, вона може мати проблеми зі здоров’ям. Тож саме сміх допомагає виробляти гормон щастя – ендорфін, а кількість гормонів стресу різко скорочується. Давно помічено, що оптимісти живуть значно довше за песимістів.Тож знайдіть привід посміятися. Виробіть звичку знаходити щось смішне навколо і не бійтесь здатися навколишнім якимись незрозумілими, це взагалі не повинно вас непокоїти, головне – щоб вам було тепло як на душі, так і в осінні дні.

Ще статті по темі

Back to top button