Суспільство

ЗСУ перетворили на металобрухт: у мережі показали цвинтар російської бронетехніки на Чернігівщині (Відео)

У мережі з’явилося відео із «цвинтаря» російської бронетехніки, знищеної в Україні. Десятки, якщо не сотні одиниць різноманітної військової техніки — підбитої та спаленої, стягли у Ніжин Чернігівської області.

Разом із технікою горіли самі окупанти, а також майно українців, яке рашисти вкрали та мали намір вивезти до Росії. Відео було опубліковане в Telegram-каналі «Типова Україна — новини».

«Цвинтар російської бронетехніки, яку окупанти втратили в Україні, в Ніжині, Чернігівська область», — свідчить підпис до відео.

На відео видно безліч спалених російських танків, бойових бронемашин, бойових машин піхоти, вантажівок, паливозаправників та іншої військової техніки, на якій рашисти приїхали до нашої країни, щоб нас вбивати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна дівчина розповіла про жахи російської окупації на Чернігівщині (Відео)

Артилерійські системи, САУ, важкі вогнеметні системи — усьому, що робив і чим лякав світ російський воєнпром, тут знайшлося місце.

На деяких вантажівках — залишки того, що окупанти вкрали в українських селах і містах. Тягли вони абсолютно все, від великої побутової техніки — до відібраних у мирних жителів овочів.

«Сухпаї… Пральні машинки… Велосипед везли дитячий… О, цибулька вже проростає!» — перераховує побачене на одній із згорілих вантажівок автор відео.

Серед знищеного та вкраденого вціліли раритети з побуту окупантів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Обозреватель

Ще статті по темі

Back to top button