Спорт

68 золотих, 38 срібних і 42 бронзові медалі: чернігівські кікбоксери вдало виступили на Чемпіонаті України (Фото)

Нещодавно в Києві відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу за версією ISKA. Цей захід зібрав понад 600 файтерів із 20 регіонів країни, де кожен учасник демонстрував не лише майстерність бойових навичок, але й мужність, характер та волю до перемоги.

«Це один із визначальних наших чемпіонатів, який проводиться раз на рік. І зазвичай ми довго готуємося до нього. І перед ним проводимо кілька стартів, щоб відчути свою впевненість і відібрати потрібну кількість спортсменів, які представлятимуть нашу область.

Цього року від нашої команди – Чернігівської обласної федерації кікбоксингу ISKA – виступали 110 файтерів.

Учасники з Чернігівщини завоювали 68 золотих медалей, 38 срібних і 42 бронзові. Це надзвичайно високий результат підготовки наших спортсменів і професіоналізму наших тренерів. За нашими підрахунками ми – на першому командному місці, але офіційного оголошення результатів щодо цього ще не було», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Сергій Кужельний, віцепрезидент обласної федерації кікбоксингу ISKA, майстер спорту міжнародного класу з кікбоксингу ISKA, діючий тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трирічна дівчинка з Сосницької громади передала на ЗСУ гроші зі своєї скарбнички (Фото)

Важливо, що до складу Чернігівської команди увійшли представники Семенівки, Сновська, Новгорода-Сіверського, тобто спортсмени з прикордонних громад.

Також, попри всі складнощі й виклики, вони потрапили до збірної команди України, яка виступатиме у Відні (Австрія) наприкінці жовтня нинішнього року. Це буде Чемпіонат світу.

«Спортсменам із прикордоння доводиться тренуватися в непростих умовах. Зокрема в зал нашого спортивного клубу в Семенівці не так давно потрапила авіабомба та знищила повністю зал. То спортсмени нині мають інші умови для тренувань, більш тяжкі. Але досягають результатів.

Нині я також щиро дякую Андрію Кужельному, президенту нашої федерації який уже багато років об’єднує і мотивує тренерів та спортсменів досягати результатів», – сказав Сергій Кужельний.

На досягнутому чернігівські кікбоксери зупинятися не збираються.

«Наступного тижня ми від’їжджаємо на міжнародні змагання до Німеччини. Також будемо готуватися до обласних змагань, що відбудуться наприкінці травня. І в них братимуть участь команди із інших регіонів.

Тобто в нинішній непростий час розвиваємося. Жоден інший спорт на Чернігівщині не об’єднує такої великої кількості людей», – наголосив Кужельний.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Фото – Сергій Кужельний

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button