Спорт

«Буревісник – ШВСМ» розпочав боротьбу в Суперлізі

Стартовий тур волейбольної чоловічої Суперліги загалом вийшов цікавим і подарував цілу низку дуже захопливих поєдинків. Чернігівський «Буревісник – ШВСМ» свої перші матчі проводив на волейбольному майданчику в Харкові, де зіграв два матчі проти місцевої «Юридичної академії».

«ЮРИДИЧНА АКАДЕМІЯ» — «БУРЕВІСНИК – ШВСМ»

3:0 (25:19, 25:22, 25:20)

0:3 (23:25, 23:25, 16:25) 

Двобій цих команд запам’ятався схожими сюжетами, розіграними в двох матчах. Тільки, так би мовити, із дзеркальним відображенням. Якщо в перший ігровий день кінцівки кожної з партій точніше відіграли господарі майданчика, й особливо слід відзначити Івана Кривобока, який зумів набрати 16 очок, то наступного дня все сталося з точністю до навпаки. Вже чернігівські волейболісти краще грали у завершальних відрізках партій, завдячуючи найрезультативнішим гравцям своєї команди. Серед них голеадорські якості виявили Олексій Денін та Олексій Білик, набравши по 15 очок. Цікаво, що в стартовій партії другого матчу харків’яни вигравали – 23:22, а в другому сеті вели – 19:17. Однак в обох випадках своїми шансами не скористалися, поступившись команді гостей із Чернігова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська “Десна” зіграла в безгольову нічию з львівськими “Карпатами”

Таким чином команди зуміли набрати перші залікові бали в цьогорічному розіграші національної волейбольної Суперліги, розділивши очки порівну.

У другому турі, матчі якого відбудуться 18 та 19 жовтня, чернігівські волейболісти проведуть свої ігри також у Харкові. Суперниками «Буревісника» будуть гравці «Локомотива», який зумів повернутися до елітного дивізіону нашої країни.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button