Спорт

«Буревісник-ШВСМ» вибуває з розіграшу Кубка України

Цьогорічний розіграш Кубку України з волейболу у чоловіків відбувається за новою схемою.

Після другого попереднього етапу вісім кращих команд країни вийшли в 1/4 фіналу цього турніру.

Серед них достойне місце посів і чернігівський «Буревісник-ШВСМ». На цій стадії змагань наші волейболісти зійшлись у двобої з багаторічним чемпіоном країни харківським «Локомотивом».

У першому матчі, який відбувся 4 листопада, гравці «Буревісника» змогли нав’язати гідну боротьбу лише у третій партії, програвши її більш іменитим суперникам з рахунком 28:26, а попередні віддавши майже без опору – 25:18 та 25:17.

Переможцем на цій стадії є команда, яка здобуде дві перемоги. І саме наступного ігрового дня, харківський «Локомотив» оформив вихід у наступний раунд змагань, перемігши вдруге наших земляків з рахунком 3:1. Чернігівські волейболісти змогли виграти у харків’ян другу партії з рахунком 26:24, зрівнявши рахунок у матчі.

Це могло стати переломним моментом для «Буревісника», однак не стало. Наступні партії залишились за «Локомотивом», який зумів довести і цей матч до перемоги.

Одже у півфінал за сумою двох ігор вийшов саме харківський «Локомотив», який дізнається ім’я свого наступного суперника після жеребкування.

«Локомотив» (Харків) — «Буревісник — ШВСМ» (Чернігів) — 3:0 (25:18, 25:17, 28:26)

«Локомотив» (Харків) – «Буревісник — ШВСМ» (Чернігів) – 3:1 (25:17, 24:26, 25:15, 25:22 )

Окрім харків’ян до наступного раунду змагань вийшли також і львівський «Барком – Кажани» та дві вінницькі команди – ВК «Вінниця» та «Екодім», які також у двох матчах перемогли своїх суперників.

«Барком — Кажани» (Львів) – «Булава» (Львів) – 3:0 та 3:1.

«Екодім» (Вінниця) – «Юракадемія» (Харків) – 3:0 та 3:2.

ВК «Вінниця» (Вінниця) – «Новатор» (Хмельницький) – 3:0 та 3:1.

Ще статті по темі

Back to top button