Спорт

Чернігівська футбольна Прем’єр-ліга роздала нагороди та премії

Доля золотих медалей чернігівської прем’єр-ліги вирішувалася в заключному матчі між ФК «Кудрівка» і ФК «ЮСБ». Чернігівська команда, обігравши корюківський «Авангард», опинилася за крок від чемпіонства. Для успіху треба було брати очки в Сосниці. У разі поразки потрібен був би золотий матч усе з тим же «Авангардом».

Футболісти з Кудрівки вже забезпечили собі бронзові медалі. Гра для них не мала турнірного значення, але програвати вдома не входило в плани господарів. Вони хотіли на мажорній ноті закінчити сезон. «Кудрівка» в першому таймі нічим не поступалася «ЮСБ». Але наприкінці пощастило гостям. Павло Дульзон після рикошету опинився в потрібному місці в потрібний час. Після перерви чернігівці довели свою перевагу до впевненої перемоги. Ще двічі відзначився Ілля Сірий.

Тож, «ЮСБ» вперше у своїй історії виграє чемпіонство на обласному рівні. «Авангард» — срібний призер, «Кудрвіка» — бронзовий.

Попри перешкоди з боку недоброзичливців, сезон чернігівської Прем’єр-ліги пройшов успішно. Інтрига, як у «Кубку чемпіонів», так і в «Кубку ліги», зберігалася до заключного матчу, що не могло не радувати. Турнір дав можливість молодим хлопцям розкрити свій творчий хист і вирости в професійному плані.

Яскравий приклад тому – команда з Семенівки, що невдало стартувала, але наприкінці чемпіонату зміцніла і змусила понервувати імениті команди. Найважливіше, що Прем’єр-ліга дала шанс місцевим вихованцям відчути впевненість у своїх силах. Не дивно, що свій інтерес до турніру тепер проявляють інші команди Чернігова та області. Тож наступний футбольний рік обіцяє бути ще цікавішим і масштабнішим.

Ще статті по темі

Back to top button