Спорт

Чернігівські танкісти вибороли Кубок першості з міні-футболу (Фото)

У Чернігові пройшов чемпіонат на першість гарнізону з міні-футболу.

Про це ЧEline повідомили у Північному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України.

У змаганнях узяли участь п’ять команд військових частин гарнізону, зокрема 5-го окремого полку зв’язку, 1-ї окремої танкової бригади, Регіонального центру радіоелектронної розвідки, батальйону охорони оперативного командування «Північ» і Державного науково-випробувального центру ЗС України.

До складу команд входили по вісім солдатів і офіцерів різних вікових груп, до речі, переважна більшість із них брала участь в антитерористичній операції і має бойовий досвід.

Першість гарнізону з міні-футболу проводили на міському стадіоні ім. Юрія Гагаріна за «коловою» системою, тобто кожна команда зіграла по чотири гри згідно з положенням про проведення змагань з міні-футболу.

У напруженій боротьбі чемпіонський кубок виборола команда танкістів, а друге і третє місця посіли команди розвідників і ДНВЦ. Переможці були нагороджені кубками та грамотами начальника гарнізону, а кращі гравці команд отримали грамоти і подарунки від Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

Ще статті по темі

Back to top button