Спорт

Чернігівських біатлоністів і їхніх тренерів відзначили грошовими винагородами

Завершенню біатлонного сезону 2020/2021 була присвячена пресконференція в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Участь у цій зустрічі взяли чемпіон і призерка Чемпіонату Європи з біатлону Артем Прима та Ірина Петренко (Варвинець), тренери-викладачі з біатлону Олександр Ворчак, Жанна Зоц, а також директор позашкільного навчального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з лижного спорту» Віталій Паршуков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентовано концепцію, яким буде музей мореплавця Лисянського в Ніжині

Спортсменів і тренерів привітали із перемогою в Чемпіонаті Європи з біатлону, який проходив у січні 2021 року в польському місті Душники-Здруй. Їм також вручили заохочувальні грошові винагороди міської ради.

Артем Прима та Ірина Петренко у складі Національної збірної команди України з біатлону виступали від міста Чернігова. У чоловічих перегонах переслідування Артем отримав золоту нагороду, а у змішаній естафеті – бронзову. Бронзову нагороду у змішаній естафеті отримала і Ірина, яка виступала вперше після тривалої перерви.

Біатлоністи подякували за відзнаку та розповіли про свої враження від цих змагань. На жаль, уже другий рік поспіль через карантинні обмеження вони проходили без підтримки глядачів, яка для кожного спортсмена дуже важлива.

Зараз спортсмени очікують на підготовку до головного сезону – майбутньої Олімпіади. Тренуються майже щодня по два рази на день.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button