Спорт

Діаспору Іллінойсу просять підтримати чернігівця Дмитра Митрофанова

Українців Іллінойсу запрошують підтримати українського боксера Дмитра Митрофанова у бою проти мексиканця Володимира Ернандеса. Поєдинок відбудеться у суботу, 14 квітня, в рамках The Chicago Rumble у місті Нортлейк, штат Іллінойс.

Двобій у середній вазі розрахований на вісім раундів та відбудеться о 18.00 у Midwest Conference Center за адресою 401 W Lake Street in Northlake, IL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський боксер спарингує з росіянином Беспутіним

28-річний Дмитро Митрофанов – український боксер, майстер спорту міжнародного класу з боксу, бронзовий призер чемпіонату Європи (2011) та дворазовий чемпіон України (2008, 2012). Зараз Митрофанов тренується у Boxing Laboratory в місті Окснард, штат Каліфорнія, під керівництвом Марко Контрераса, колишнього протеже Роберто Гарсії.

У професійній кар’єрі Дмитра лише два двобоя, але обидва переможні, причому один з них – нокаутом. Володимир Ернандес – небезпечний та досвічений супротивник з 14 поєдинками, лише два з яких закінчилися для мексиканця поразкою.

«Я дуже радий знову битися у Чикаго, – заявив Митрофанов. – В Окснарді останні тижні я напружено тренувався для цього поєдинка зі спаринг-партнерами світового рівня. Я у чудовій формі та очікую перемоги. Не знаю багато про свого суперника, але підлаштуюся на ринзі, адже я готовий до будь-чого та будь-кого».

Джерело: VIDIA

Ще статті по темі

Back to top button