Спорт

Дві команди з Чернігівщини гратимуть в аматорському чемпіонаті України

Вперше в аматорському футболі стартує масштабний чемпіонат України. Він відбуватиметься в новому форматі і з рекордною кількістю учасників.

Триватиме першість за схемою «осінь – весна».

Команди розподілено на дві групи по 12 учасників. Серед більш ніж 20 команд є й чернігівські. «Авангард» із Корюківки стрибнув в останній вагон і потрапив до групи № 2 разом із «Єдністю» з Плисок.

Клуб заручився підтримкою потужного спонсора – фабрики шпалер, отримав рекомендацію обласної федерації та захищатиме честь області в новоствореному чемпіонаті.

Представники федерації та клубу мали певні розбіжності. Однак заради футболу забули про минулі непорозуміння. Усі усвідомлюють, що участь чернігівських команд у чемпіонаті – крок уперед у розвитку аматорського футболу в області.

Зараз це серйозний турнір. Не той, що був раніше, — каже старший тренер ФК «Авангард» Валерій Чорний. – Приємно, що ми зібрали вихованців чернігівського футболу. Думаю, покажемо достойний результат і виправдаємо довіру вболівальників і спонсорів.

У чемпіонаті України серед аматорів зіграно перші матчі. Корюківська команда проведе свій стартовий поєдинок 20 серпня в Харкові.

Ще статті по темі

Back to top button