Спорт

Екс-гравці «Легенди» поповнили лави грузинського чемпіона — ФК «Мартве» Кутаїсі

Троє українських футболісток поповнили ряди грузинського чемпіона — ФК «Мартве» Кутаїсі.

Продовжуємо знайомити вас з трансферами в українському жіночому футболі. Черговий перехід презентував чинний чемпіон Грузії ЖФК «Мартве», гравцями якого стали одразу три футболістки, які в останньому сезоні здобули бронзові нагороди Чемпіонату України у складі чернігівської «Легенди-ШВСМ».

Поліна Полухіна, Аліна Скидан та Катерина Діхтяр вже встигли дебютувати у складі нової команди. 15 липня, в рамках 10-го туру чемпіонату Грузії «Мартве» здобув важливу перемогу над «Динамо» Батумі — 3:2, а два м’ячі на свій рахунок записала українка Аліна Скидан (пас Полухіна).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонат України з футболу серед жінок (Футбольна мапа)

Що стосується чемпіонату, то він проходить по схемі «весна-осінь», в якому беруть участь 10 команд. Наразі чинний чемпіон займає третю сходинку в турнірній таблиці і відстає від лідера на 5 очок.

Нагадаємо, що ЖФК «Мартве» в сезоні 2016 та 2017 років здобував чемпіонске звання, і в цьому році представлятиме Грузію у розіграші Ліги Чемпіонів. В період з 07 до 13 серпня 2018 року футболістки гратимуть в Шотландії. Відповідно до жеребу групу 3 сформували: Глазго Сіті (SCO), Гурнік Ленчна (POL), Андерлехт (BEL), Мартве (GEO).

Для довідки: 

Поліна Полухіна (захисник) — 28 років. 

Кар’єра: виступала за «Іллічівку» Маріуполь, харківський «Житлобуд-1», чернігівську «Легенду-ШВСМ» та білоруський клуб «Вікторія».

Аліна Скидан (півзахисник) — 23 роки. 

Кар’єра: виступала за столичний «Атекс-СДЮШОР-16» та чернігівську «Легенду-ШВСМ».

Катерина Діхтяр (воротар) — 21 рік. 

Кар’єра: виступала за чернігівські клуби — ФК «Спартак» та «Легенда-ШВСМ».

Чемпіонат Грузії — сезон 2018

64772242[1]

Джерело: womensfootball 

Ще статті по темі

Back to top button