Спорт

Із чемпіонату України з шашок-64 наші спортсмени повернулись із медалями

У м. Полтава проходив чемпіонат України з шашок-64 серед молоді. За першість змагалася українська молодь з 13 областей України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської, Чернігівської та міста Києва. Розігрували 54 комплекти нагород у трьох вікових категоріях: «молодь» (1992 р.н. і молодші), «кадети» (2002 р.н. і молодші), «юні надії» (2008 р.н. і молодші) в класичній програмі, швидкій і блискавичній грі.

Про це ЧЕline повідомили в департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

Найбільш вдалий виступ спортсменів Чернігівщини був у блискавичній грі (3 хвилини на партію плюс 2 секунди за хід), яка проходила в останній день змагань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юний чернігівець здобув три медалі на чемпіонаті України з шахів

У віковій категорії «молодь» (1992 р.н. і молодші) серед 12 іменитих представників із різних регіонів України першорозрядник Владислав Федорченко з с. Велика Загірівка Бознянського району виборов почесне третє місце, його тренує його батько Федоченко Анатолій.

Федорченко

У віковій категорії «юні надії» (2008 р.н. і молодші) серед 36 учасників друге місце посів другорозрядник Богуш Євген із Чернігова, якому ще немає й 8 років, один із наймолодших учасників, вихованець ПНЗ ДЮСШ із шахів та шашок ЧОО ФСТ «Україна», тренер-викладач майстер спорту України – Мартиненко С.В, перший тренер майстер ФМЖД – Апраксіна Н.М.

Ще статті по темі

Back to top button