Спорт

«Кличко- Ф’юрі» — штучні боксерські пристрасті, аби нагадати про себе

Реваншу Володимира Кличка в поєдинку з Тайсоном Ф’юрі очікує ввесь боксерський світ. Піарники обох спортсменів роблять усе можливе, аби ажіотаж довкола цього бою не згасав, а тому раз по раз у ЗМІ закидається різноманітна інформація для підігріву інтересу любителів боксу до поєдинку. Так, Володимир Кличко переконує, що британські вболівальники хочуть, аби українець нокаутував їхнього земляка.

«Я нещодавно відвідав футбольний матч Ман Сіті – Реал, і вболівальники мене закликали нокаутувати його», — зазначив Володимир.2

У свою чергу скандальний британець також не відмовчується, а продовжує дивувати. Зараз він хоче, аби Кличко…нокаутував його.

«Чи тренуюся я? Так. Чи намагаюся я зігнати жир? Так. Чи буде це хороший бій? Можете поставити на це гроші. Чи буде хтось нокаутований? Так, і сподіваюся, що це буду я», — цитує Ф’юрі boxingnews.com.ua.

Лише за один тиждень команда Ф’юрі змогла кілька разів сколихнути боксерський світ гучними заявами.

«Думаю, бій із Кличком буде останнім. Пан або пропав. Я завершу кар’єру незалежно від результату. Я просто не можу так далі, мене від цього нудить», — переконував Тайсон Ф’юрі.3

Однак за кілька днів іншу версію запропонував дядько британця Пітер:

 «Я з ним спілкувався, і він дійсно розмірковував над завершенням кар’єри через погане ставлення до нього на батьківщині. Але, можливо, ми переїдемо до США і продовжимо боксувати. Тайсона обожнюють у Штатах, і це те, що нам потрібно».

До піар-кампанії Ф’юрі активно залучає своїх родичів. Крім дядька, своїми думками охоче ділиться і батько спортсмена:

 «Ми – сім’я Ф’юрі. І ми завжди б’ємось до кінця. Якщо хочете зробити ставку на результат двобою, то я раджу поставити на Тайсона. Він нокаутує Кличка за 10 раундів», — додав батько нинішнього чемпіона.

Команда Кличка хоч і не така красномовна, але намагається не відставати від британців. Місію ньюсмейкера взяв на себе другий тренер українського супертяжа Джеймс Алі Башир, пише EJ Boxing Live.

«Обидва боксуватимуть зовсім по-іншому, ніж у першому бою. Я очікую дуже важкого бою, — сказав він. — Я не думаю, що цього разу бій пройде повну дистанцію — хтось буде нокаутований».

На цьому британець не зупиняється і б`є «нижче пояса». Тайсон Ф’юрі звинуватив свого суперника українця Володимира Кличка в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Про це він заявив у коментарі thesun.co.uk.

«Ви хіба ще не знаєте? Володимир Кличко — бісексуал. Я знаю це й не боюся про це говорити — він спить і з жінками, і з чоловіками»

Поєдинку, що триватиме не більше, ніж 36 хвилин, доведеться чекати майже 2 місяці. Бій-реванш чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBO в надважкій вазі британця Тайсона Ф’юрі з колишнім володарем цих чемпіонських поясів українцем Володимиром Кличком відбудеться 9 липня в Манчестері. Можна не сумніватися, що за цей час команди спортсменів ще не раз сколихнуть спортивну спільноту сенсаційними заявами.
4

 

Ще статті по темі

Back to top button