Спорт

Кубок директора з активних шахів виборов чернігівець (Фото)

Стародавнє місто над Десною останнім часом не сходить із газетних шпальт та телерадіорепортажів. І це, я вам скажу, не випадково.

У нашому місті люблять спорт. Тут частенько проходять змагання високого ґатунку з різних видів спорту.

Ось і цього разу протягом 4 та 5 березня пройшли VI Всеукраїнські змагання з активних шахів на Кубок директора Чернігівської КДЮСШ № 1. Треба сказати, що робота у спортивній школі поставлена так, що міські  змагання  вийшли за межі області і користуються великою популярністю.

Позмагатися  за Кубок в інтелектуальній грі приїхали спортсмени не тільки з області, а й з Києва, Глухова та Хмельницького. Загалом більше 100 учасників серед яких було 45 дорослих, решта – юні спортсмени. Серед учасників змагань були два майстри спорту та один міжнародного класу.

Самі змагання проходили в двох турнірах: «А» – де грають всі, та «Б» – командні змагання. Серед команд перше місце  посіла команда з Києва «Товариш». Друге місце дісталося  господарям змагань КДЮСШ № 1 з Чернігова. Третє командне місце зайняла команда ДЮСШ з шахів та шашок ФСО «Україна» м. Чернігів.

А от Кубок директора залишився в Чернігові. Сергій Муха, викладач спортивної школи КДЮСШ № 1, майстер спорту, його просто не випустив зі школи. Друге місце дісталося кандидату в майстри спорту з міста Глухів Ярославу Кельбасу. Чернігівцю Олегу Тукі, майстру спорту міжнародного класу, дісталося третє місце.

Як бачимо, чернігівці перемагають не тільки на лижні чи в боксі, а вони сильні і в інтелектуальних іграх.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button