Спорт

Кудрівка — новий популярний футбольний клуб із Чернігівщини

ФК «Кудрівка» – унікальний клуб з невеличкого населеного пункту на півночі України. Завдяки спільним зусиллям талановитих гравців, підтримці відданих вболівальників і фінансовій допомозі спонсорів, футбольний клуб Кудрівка став гордістю всієї Чернігівської області. Чого варта лише перемога в торішньому чемпіонаті Київщини й здобуття Суперкубку Київської області-2020!

У сезоні 2020-2021 років «Кудрівка» вперше захищає честь Чернігівщини у чемпіонаті України серед аматорів.

Як футбольна команда стала учасницею аматорського чемпіонату України

Шлях до виступів на всеукраїнському рівні виявився довгим і тернистим. Любителі футболу села Кудрівка Сосницького району (нині Сосницька ОТГ) Чернігівської області об’єдналися в єдину команду ще в 80 роках минулого століття. І відразу ж заявили про себе як про сильних гравців з неабияким потенціалом. Футбольний клуб вже на зорі свого існування став призером і переможцем кількох районних та обласних чемпіонатів. Впевнений шлях до вершини зупинили переломні 90-і роки. Тоді футбольний клуб залишився без найнеобхідніших засобів для існування.
Черговий переломний момент в історії перспективної команди настав у 2006 році. Тоді брати Роман та Василь Солодаренки звернули увагу на футбольний клуб і вирішили повернути його із забуття.
Зараз ФК «Кудрівка» представляє Чернігівську область на всеукраїнському аматорському чемпіонаті, а також має такі останні досягнення у змаганнях :

  • перше місце в чемпіонаті Київської області 2020 року;
  • Суперкубок Київської області 2020 року;
  • перше місце в чемпіонаті Менського району 2020 року;
  • перемога у кубку Менського району 2020 року;
  • третє місце у чемпіонаті Київської області 2019 року;

В аматорському чемпіонаті України з футболу «Кудрівка» нині перебуває на другій позиції.

Зіркові обличчя футбольного клубу «Кудрівка»

Багаторічним незмінним президентом клубу залишається Роман Солодаренко. За його допомоги в селі Кудрівка відбудовано занедбаний місцевий стадіон, на якому і грають команди клубу. Поряд з новим газоном стадіону збудовані трибуни для вболівальників, і ,звісно, комфортні роздягальні для команд.

Підготовкою гравців займаються талановиті тренери Олександр Бабор та Сергій Даценко. Також у клубі грають такі відомі гравці як Валентин Круковець, Романенко Дмитро, Щедраков Павло. Поряд із досвідченими футболістами грають і молодші, не менш талановиті Грищенко Артем, Татаренко Максим, Іоша Олександр та інші.

Загалом, у керівництва та тренерів чітка позиція — вивести клуб у футбольні лідери Чернігівщини та України.
Слідкувати за виступами «Кудрівки» можна на сайті клубу kudrivka.com.ua або в популярних соцмережах.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button