Спорт

«Легенда» втрачає позиції, а «Єдність» розпочинає з перемоги

У третьому турі чемпіонату України з футболу серед жіночих команд у Вищій лізі чернігівська «Легенда – ШВСМ» проводила поєдинок у гостях проти свого багаторічного принципового супротивника – харківського «Житлобуд – 1». До цього матчу жодна з команд ще не втрачала залікових балів у цьогорічній першості.

Матч на Слобожанщині розпочався, як і очікувалось, з потужних атак господарок поля. І вже на 5-й хвилині гри швидка атака харків’янок завершилася взяттям воріт чернігівської команди. Рахунок у матчі відкрила нападниця Ольга Овдійчук. Не зупиняючись на досягнутому, вже за десять хвилин харківські футболістки подвоїли свою перевагу. Забитим м’ячем у ворота чернігівської команди відзначилась Анна Вороніна.

По перерві ще двічі досягли цілі точні постріли форварда харківської команди Ольги Овдійчук. На 69-й і 74-й хвилині гри вона зуміла записати на свій рахунок «хет-трик» у матчі, довівши загальну перевагу своєї команди до 4:0. А на 85-й хвилині друге попередження в матчі заробила захисниця «сіверської» команди Лідія Шпак і була змушена покинути поле, залишивши свою команду в меншості. Цей факт звів нанівець усі сподівання чернігівських футболісток забити бодай «гол престижу».

В іншому матчі третього туру ще одна команда з Чернігівщини – «Єдність» із Плисок – провела свій перший матч у чемпіонаті. В гості до нашої команди завітали футболістки уманських «Пантер». Долю цього поєдинку вирішив один гол, забитий у середині першого тайму півзахисницею «Єдності» Валерією Постол.

Після розгромної поразки від харків’янок чернігівська «Легенда – ШВСМ» опустилася аж на 5 місце в турнірній таблиці. Слідом за нею розмістилася й «Єдність» із Плисок, зігравши, на відміну від чернігівської команди, лише один матч і маючи ще дві гри в запасі.

21325997_825648367608032_576737486_n

У наступному, 4-му турі, чернігівська «Легенда – ШВСМ» проведе свій черговий гостьовий поєдинок в Умані проти «Пантер», а «Єдність», знову ж таки на домашньому стадіоні, прийматиме чергового представника Уманського району – «Ятрань – Берестівець». Матчі відбудуться 9 вересня.

Ще статті по темі

Back to top button