Спорт

Ломаченко переміг Кроллу нокаутом і захистив чемпіонські титули

Український боксер Василь Ломаченко в четвертому раунді нокаутував британця Ентоні Кроллу і захистив свої титули чемпіона світу в легкій вазі.

Бій відбувся у «Стейплс-центрі» у Лос-Анджелесі, США.

Атакувати противника українець почав уже в першому раунді. У другому раунді Ломаченко почав притискати Кроллу до канатів.

У третьому раунді Ломаченко затиснув суперника в куті і ледь не відправив його в нокаут. Рефері зупинив бій, зарахувавши нокдаун.

У четвертому раунді, лише через 58 секунд від початку раунду, під ударами українського чемпіона британський боксер впав обличчям донизу.

Василь Ломаченко переміг нокаутом.

Таким чином 31-річний українець захистив свої титули чемпіона за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBА) і Всесвітньої боксерської організації (WBО) в легкій вазі.

«Я хочу об’єднати всі титули», — заявив після перемоги українець, додавши, що тепер хоче битися з Майкі Гарсія, чемпіоном за версією WBC. Він також подякував усім прихильникам за підтримку.

Тепер в активі Ломаченка 14 боїв на професійному рингу, з них 13 перемог (10 нокаутом) і 1 поразка.

У 32-річного Ентоні Кролли, колишнього чемпіона за версією WBА з Великої Британії, тепер загалом 34 перемоги (13 нокаутом), 7 поразок, 3 нічиї.

Ломаченко очікував зустрітися на рингу із чемпіоном за версією IBF Річардом Коммі, але той зламав руку, тож українцю дістався інший суперник.

Джерело: bbc

Ще статті по темі

Back to top button