Краса та здоров'яСпорт

«Мама, тато, я – спортивна сім’я» серед дошкільних навчальних закладів

Відбулися фінальні загальноміські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я» серед дошкільних навчальних закладів.

Змагання пройшли в обласній КДЮСШ та були організовані міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області.

Привітати та підтримати учасників завітали начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура та заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш.

Участь у змаганнях брали сімейні команди у складі: мама, батько та дитина. Родини випробовували свої сили як у командній, так і в особистій першостях. Загалом взяли участь 46 сімей. Родини випробували свої сили в п’яти конкурсах: естафетний біг, посадка картоплі, кенгуру, слалом на підлозі та володар кілець.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами від відділення Національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, а також подарунками від спонсорів – компанії «Стріла», «Макдональдс», «ВіВат-Канцелярія» та «Базис».

Цікаво що участь у змаганнях брала й сім’я уславлених біатлоністів – В’ячеслав Деркач та Оксана Хвостенко з чотирирічною донечкою Анною (ДНЗ №77).

Найкращий результат показала сім’я Луценко (ДНЗ №32), друге місце посіла сім’я Білащенко (ДНЗ №37), бронзові медалі отримала сім’я Науменко (ДНЗ №1).

Але попри офіційні результати – переможцями відчували себе усі, адже кожна родина отримала велике задоволення від самих стартів, зуміла перевірити свої сили та змістовно і цікаво провести час у родинному колі!

Джерело: НОК України

Ще статті по темі

Back to top button