Спорт

На Чернігівщині знову літає «Олімпійське лелеченя»

Нещодавно в Борзні в спортивному залі місцевої ДЮСШ пройшов районний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

Цього разу в змаганнях взяли участь 7 команд: Шаповалівського, Височанського, Хорошеозерського та Ядутинського шкільних освітніх округів, Борзнянської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. із поглибленим вивченням окремих предметів та курсів, гімназії ім. П.Куліша, Борзнянської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Х. Алчевської.

Кожна команда налічувала 12 учасників (6 хлопців і 6 дівчат) віком від 12-14 років.

Юні спортсмени презентували свої команди та виконували різні вправи. Хлопці кидали баскетбольний м’яч на дальність, дівчата метали малий м’яч; брали участь у комбінованій естафеті, олімпійській вікторині, конкурсі малюнків і грали в «Артбол».

Всі учасники проявили себе з найкращого боку, але перемогла команда Височанського ШОО. На другому місці – минулорічні переможці, учні Борзнянської ЗОШ-інтернату, на третьому – збірна Шаповалівського ШОО.

Команда-переможниця невдовзі представлятиме Борзнянщину на обласному фестивалі «Олімпійське лелеченя».

Поважні гості – чиновники та депутати, які приїхали на змагання, – привезли школярам у подарунок літературу на олімпійську тематику, значки та футбольні м’ячі.

Директор дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Романенко отримав сучасну апаратуру для озвучення спортивної зали, а голові районного осередку НОК Сергію Іващенку вручили Олімпійський прапор, який тепер знаходитиметься на Борзнянщині.

Ще статті по темі

Back to top button