Спорт

Невеличка сенсація чернігівських волейболісток

Другу половину змагань волейболістки чернігівського «Педуніверситет — ШВСМ» розпочали домашнім матчем проти беззаперечного фаворита української волейбольної Суперліги южненського «Хіміка». Слід зазначити, що до візиту у Чернігів волейболістки з Южного не знали гіркоти поразок бодай у одній партіїї в зіграних чотирнадцяти іграх цьогорічного чемпіонату.

Перший матч восьмого туру пройшов також під диктовку більш іменитих суперниць. Нав’язати боротьбу у жодній з партій чернігівським волейболісткам з «Педуніверситету» своїм опоненткам так і не вдалося. Лише у першому сеті чернігівськи студентки змогли наблизитись до позначки в майже 20 очок, все ж таки програвши з рахунком 18:25. Дві наступні партії взагалі продемонстрували колосальну різницю у класі між граючими командами. Вигравши 25:15 у другій партії, у заключній волейболістки з Южного взагалі вщент розтрощили нашу команду – 25:12. Отже, чергові 3 залікові бали до своєї скарбнички досить легко поклали гості з Причорномор’я.

Наступний ігровий день не обіцяв якихось змін у розташуванні сил на майданчику. Однак повторний матч видався набагато цікавішим за попередній. Чернігівський «Педуніверситет» вже не виглядав таким безпорадним, як за день до цього. Початок матчу пройшов все ж таки за переваги гостей, які перемогли у першій партії з рахунком 25:19. А ось у наступній вже чернігівські волейболістки змогли створити невеличку сенсацію, перемігши гостей з Южного 25:20. Це стала перша програна партія для команди гостей впродовж всього чемпіонату цього року. Чернігівські дівчата могли поборотися і за залікові очки у цьому матчі, однак більш професійні суперниці змогли вчасно зібратись і не дозволили нашим волейболісткам створити ще більшу сенсацію. І третя, і четверта партії завершились з однаковим рахунком 25:21 на корись южненського «Хіміка».

«Педуніверситет – ШВСМ» (Чернігів) – «Хімік» (Южне) – 0:3 ( 18:25, 15:25, 12:25 )

«Педуніверситет – ШВСМ» (Чернігів) – «Хімік» (Южне) – 1:3 (19:25, 25:20, 21:25, 21:25 )

Після шістнадцяти зіграних матчів чернігівський «Педуніверситет – ШВСМ» набирає 16 очок і посідає 6 місце у турнірній таблиці, пропустивши вперед команду «Білозгар – Медуніверситет» з Вінниці. Наступні свої ігри наші дівчата проведуть на ви’їзді у Луцьку проти місцевої команди «Волинь – Університет – ОДЮСШ», яка наразі посідає третю сходинку у турнірній таблиці. Матчі пройдуть 3 та 4 лютого на майданчику спорткомплексу ОДЮСШ.

2017-01-22_133515

Ще статті по темі

Back to top button