Спорт

Ніжинські гімнастки вибороли перші місця на всеукраїнських змаганнях

10 червня команда Ніжинської КДЮСШ та Позитиву разом з керівником Галиною Арвахі з нетерпінням відправилася у захоплюючу подорож до міста Вінниця.

Ця поїздка була пов’язана з участю в двох важливих змаганнях — Відкритому Всеукраїнському рейтинговому Чемпіонаті з художньої, естетичної гімнастики «Спартакіада-2023» та Всеукраїнському рейтинговому фестивалі східних та сучасних танців «Перлина Поділля». ПРо це повідомляють у Ніжинській міськраді.

«Наші вихованки були готові викласти себе на повну, демонструючи свої вміння та талант на цих престижних змаганнях. Учасники виступали у різних категоріях та номінаціях, представляючи найкраще, що вони можуть запропонувати.

Танці та гімнастика — це не тільки спортивні змагання, а й мистецтво, яке передає емоції та естетичність. Команда вихованок КДЮСШ і Позитиву зуміла зачарувати глядачів своїми видовищними виступами, які поєднували в собі технічну вправність і грацію рухів.

І результат вражаючий!

З 24 сольних програм перші місця вибороли девʼять вихованок Ніжинської КДЮСШ з художньої гімнастики, сім вихованки школи гармонійного розвитку «Позитивчик» і вісім учасниць танцювального колективу «Багіра»!

У програмі дуети всі перші місця, а це художня гімнастика, сучасна програма.

Вісім перших місці в програмі загальні постановки!

Три композиції з художньої гімнастики та пʼять сучасного направлення.

Від початку до кінця цієї захоплюючої подорожі команда Позитиву довела свою пристрасть до танцю та гімнастики.

Вони показали, що готові підкорювати нові вершини та надихати інших своїм талантом та енергією.

Після закінчення змагань команда КДЮСШ і Позитиву залишилася з багатьма нагородами та незабутніми спогадами. Ця подорож до Вінниці стала важливою віхою в їхній спортивній кар’єрі та запам’яталася як один із найяскравіших моментів! Дякуємо організаторам за отримані емоції», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button