Ріо - 2016

На куражі до олімпійської медалі: попри скептичні прогнози букмекерів, тренери вірять в успіх Митрофанова

У рейтингах букмекерських контор шанси чернігівського боксера Дмитра Митрофанова оцінюються низько.

Коефіцієнт на перемогу нашого земляка в олімпійському турнірі з боксу у ваговій категорії до 75 кілограмів складає 33. Фаворитом вважається кубинець, чемпіон світу Арлен Лопес.  На його тріумф ставки приймаються з коефіцієнтом 3.45. Росіянин Артем  Чеботарьов також не входить до числа фаворитів, коефіцієнт на перемогу російського боксера 15.

В той же час, котирування букмекерів не завжди відображають реальний розклад сил, переконаний чернігівський тренер та промоутер Валерій Бондаренко

митрофанов2«Лише 30 відсотків букмекерських фаворитів підтверджують свій статус.  Здебільшого, так звані «сіяні» боксери не здобувають жодної медалі», — каже Валерій Бондаренко

На його думку збірна України з боксу наразі має невеликі шанси на здобуття медалей.  Тільки два наші атлети можуть поборотися за нагороди,  це Дмитро Митрофанов (75кг) та Микола Буценко (56кг).

«Підготовка до Ігор у збірної була побудована неправильно. Олімпійці тренувалися по-своєму, представники з WSB по-своєму, хлопці, які брали участь в турнірах під егідою AIBA, в тому числі і Митрофанов, мали свій графік. Все це не може не відобразитись на результатах. Однак, на успіх Митрофанова можна сподіватись. Якщо Дмитро спіймає кураж, не дивитиметься на суперників, не чекатиме рішень суддів,  а продемонструє ввесь свій потенціал, то реально може створити сенсацію. Хочеться побажати йому  успіху, він заслуговує олімпійську медаль», — підсумував Валерій Бондаренко.

митрофанов3

Ще статті по темі

Back to top button