Спорт

Розгромна перемога «Легенди»

Напередодні відбулись матчі п’ятого туру чемпіонату України з футболу серед жіночих команд у Вищій лізі. Чернігівська «Легенда – ШВСМ» на домашній арені стадіону «Текстильник» приймала аутсайдера цьогорічної першості «столичний» «Атекс – СДЮШОР 16». І вже на 1-й хвилині матчу рахунок на табло був відкритий – голом відзначилась голеодор «Легенди» Марія Михайлюк.

Слід зазначити, що саме вона й стала однією з героїнь у цьому матчі, забивши у ворота киянок десять м’ячів. Різниця в класі команд була просто приголомшливою, що в підсумку позначилось на підсумковому рахунку матчу. Окрім Марії Михайлюк, голами відзначились також Олена Лимар, Христина Перевізник, Ірина Коча та Анжела Семиженко. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу чернігівських футболісток над своїми менш досвідченими суперницями з рахунком 17:0.

Ще один представник футбольної Чернігівщини, жіноча команда «Єдність» із Плисок, свій поєдинок проводила на виїзді в Дніпрі, де зіграла проти місцевої «Злагоди – Дніпро – 1». Матч виявився доволі напруженим для обох команд. На 27-й хвилині гри рахунок у матчі точним ударом з одинадцятиметрової позначки відкрила захисниця дніпровської команди Валентина Тараканова. Проте вже за 7 хвилин нападниця плисківчанок Христина Бакуринська відновила паритет у матчі. Напруження у матчі не спадало і у другому таймі, однак рахунок на табло так і залишився 1:1.

За підсумками зіграних матчів у чемпіонаті чернігівська «Легенда – ШВСМ» набирає 12 очок після п’яти матчів і піднімається на третю сходинку у турнірній таблиці. А в активі «Єдності» наразі 4 залікові бали після чотирьох проведених матчів і сьома позиція.

21698099_833208753518660_629103338_n

Свої наступні поєдинки чернігівські команди проведуть уже наприкінці цього тижня: 22 жовтня «Єдність» із Плисок на власному полі прийматиме своїх «сусідів» по турнірній таблиці «Родину – Ліцей» із Костополя, а 24 жовтня чернігівська «Легенда – ШВСМ» на виїзді проекзаменує футбольний клуб «Ладомир» із Володимира-Волинського.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button