Спорт

У Чернігові пройде забіг пам’яті загиблих воїнів АТО/ООС

У неділю, 27 вересня, в Чернігові відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг у пам’ять про загиблих воїнів-захисників України «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ».

Проведення забігу закладає щорічну традицію вшанування пам’яті Захисників, які віддали своє життя в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України. Саме цього дня під час забігу кожен учасник укотре зможе пригадати побратима чи посестру, батька чи матір, сина або доньку, чоловіка чи дружину, які більше ніколи не матимуть можливості пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться в пам’яті та в серцях нашого народу Героями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівців запрошують збігати до Седнева по вареники

Участь у забігу безкоштовна.
Реєстрація розпочнеться о 9:00 біля «Зеленої сцени».
Старт забігу об 11:00.

Усім учасникам на вибір будуть запропоновані дистанції на 1,5, 3,5, та 7 кілометрів, а також номер із вписаним іменем загиблого Героя України. Також буде надана можливість самостійно обрати та вписати в номер учасника забігу ім`я Героя, за якого буде бажання подолати обрану дистанцію.

Забіг відбудеться з дотримання всіх карантинних норм, приходити та перебувати виключно в захисних масках і зважати на те, що дата забігу може бути змінена в зв’язку з covid-19.

119104909_1969901449814066_4131025426073692454_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button