Спорт

У Чернігові пройшла зустріч вболівальників із біатлоністами збірної України

У суботу, 20 квітня, в Чернігові відбулася зустріч біатлоністів збірної України та шанувальників зимового спорту №1 в нашій країні, яку організував вболівальницький клуб імені Андрія Дериземлі.

На цьому заході були присутні практично всі спортсмени першої команди крім Юлії Джими, Олени Підгрушної, Анастасії Меркушиної і Сергія Семенова, повідомляє biathlon.com.ua.

Не можна не відзначити того, що цього вечора наші спортсменки були особливо прекрасні. Всі спортивні думки можна було відправити на другий план, що вони, власне, і зробили, прийшовши на цю зустріч в шикарних сукнях, на підборах і з чудовим настроєм. Спочатку командування фотосетом на себе вже традиційно взяла Валентина Цербе-Несіна, а потім усі перейшли в зал, де й відбувалася основна дія.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак вручив премії всім біатлоністам, які завойовували медалі в цьому сезоні, потім почалася культурна програма у вигляді різних пісень і конкурсів. Вболівальники знову могли особисто поспілкуватися зі своїми кумирами, поставити їм запитання, зробити селфі або взяти автограф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українки здобули бронзу на Чемпіонаті світу з біатлону

Як і торік, атмосфера була максимально теплою і позитивною. У такі моменти ловиш себе на думці, що не хочеш, аби захід добігав кінця. Ці щорічні зустрічі, напевно, одні з найбільш вагомих причин любити біатлон поза сезоном. Спортсмени залишилися дуже задоволеними спілкуванням із вболівальниками і тим, як усе минуло. Якщо ви вважаєте, що дуже любите біатлон, але ніколи не були на цьому заході, то не пошкодуйте часу і грошей, щоб наступного разу приїхати сюди. Тоді ви зрозумієте, що любити біатлон можна ще більше.

Ще статті по темі

Back to top button