Спорт

У Корюківці визначили кращих лижників і силачів (Фото)

Нещодавно на базі Корюківської ЗОШ № 4 відбулася першість міста з лижних гонок у двох вікових категоріях: жінки і чоловіки до 35 років, жінки і чоловіки, старші 35 років.

У категорії до 35 років призові місця розділились так: серед жінок перше місце посіла Валерія Олексійчик, друге – Наталія Барабаш, третє місце – у Богдани Олійник.

Серед чоловіків перше місце виборов Андрій Сахута, друге – Єгор Шемет, третє – Євгеній Сотник.

Серед жінок у категорії 35+ перемогу здобула Тетяна Тищенко, друге місце зайняла Тетяна Авраменко, а третє – Наталія Мірошник.

Найспритнішими серед чоловіків у цій віковій категорії виявились: Юрій Шемет – перше місце, Роман Лисік – друге місце, Олександр Авраменко – третє місце.

Позитивним є те, що у змаганнях взяли участь чимало корюківчан. А організатори змагань пригощали учасників гарячим чаєм і печивом, за якими вони ділились своїми враженнями.

А перед лижними гонками в СК «Олімп» відбулись змагання за першість міста з народного жиму. Спортсмени поділились на 3 вагові категорії: до 75 кг, до 85 кг, 95 кг і більше.

У першій категорії призові місця було розподілено так: Сергій Корогод – перше місце, Єгор Рюттель – друге, Денис Михайленко – третє місце.

У категорії до 85 кг перше місце виборов Сергій Заяць, друге – Артем Бойко, третє – Сергій Коноваленко.

У категорії 95 кг і більше призерами стали: Олександр Попов – друге місце та Олег Милейко – третє місце. Беззаперечним переможцем було визначено Ярослава Гладченка.

Усі переможці були нагороджені медалями та грамотами, а також цінними подарунками.

Ще статті по темі

Back to top button