Спорт

У Ніжині пройшов IX Всеукраїнський турнір із міні-футболу пам’яті Володимира Ващука (Фото)

Протягом трьох днів у спортивному залі ЗОШ №9 за підтримки Федерації футболу міста та Дитячо-юнацької спортивної школи проходив IX Всеукраїнський турнір із міні-футболу серед юнаків 2006 р. н. пам’яті тренера ДЮФК «Юпітер» Володимира  Ващука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинські лісівники гідно представили область на змаганнях із мисливського біатлону

У цих змаганнях взяли участь сім команд із міста Києва, Бахмача, Прилук, а також із Ніжина три команди ДЮСФШ. Попри те, яке місце зайняла кожна з команд, усі отримали з рук організаторів турніру та голови Федерації футболу Володимира Мамедова кубки, медалі та солодощі.

Порадували вихованці команд ДЮСФШ, які зайняли 1 місце – тренер Валентин Мазун, який, слід зазначити, є вихованцем Володимира Ващука. У нього він навчався азів футбольної майстерності та зумів передати це дітям. У команді переможців кращим гравцем визнано Кирила Шамрицького.

Друге місце посіла команда «Антаріс» із міста Києва. Приємно здивувала команда ДЮСФШ, яка на рік молодша (тренер Юрій Таран), зайнявши почесне 3 місце. Кращим гравцем визнано Андрія Струка.

Слова подяки за чудову організацію турніру звучали з уст брата Володимира Ващука – Сергія Володимировича. Окрім того, він запрошував команди взяти участь у ювілейному Х турнірі пам’яті Володимира Ващука.

Джерело: Нежатин

Ще статті по темі

Back to top button