Спорт

У Ніжині пройшов святковий турнір з волейболу

Учора на міському стадіоні «Спартак» у Ніжині, відбувся турнір з пляжного волейболу Random Mixed. Ця подія, присвячена Дню Конституції України, стала справжнім святом для всіх мешканців міста та спортсменів.

Про це повідомляє міська рада.

Зібравшись під палючим сонцем, 17 команд прийняли виклик і вийшли на пісок, готові боротися за перемогу. Температура досягала 40 градусів, але це не злякало ні спортсменів, ні вболівальників. Протягом дня було зіграно 36 захопливих матчів, кожен з яких тримав у напрузі та дарував незабутні емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Латвії відкрили спортивний табір для маленьких футболістів з Чернігівщини

Серед учасників турніру особливо відзначилися кілька команд, що змагалися з надзвичайною майстерністю та витривалістю. Четверте місце посіли Цинковська Каріна та Пилипенко Дмитро, продемонструвавши відмінну командну роботу та волю до перемоги.

Третє місце вибороли Халанський Павло та Бублик Ольга. Їхня злагодженість та прагнення до успіху заслужено привели їх на п’єдестал пошани.

Срібні медалі дісталися Череднику Єгору та Зенченко Вікторії. Їхні вміння та рішучість стали прикладом для всіх присутніх.

А переможцями турніру стали Коломійченко Дар’я та Глушко Павло, які своєю грою завоювали серця глядачів та здобули золото турніру. Їхній тріумф – це результат наполегливої праці, взаєморозуміння та безмежної відданості спор.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button