Спорт

У Ніжині змагалися юні дзюдоїсти зі всієї України

8 грудня у Ніжині відбулися змагання відкритого Всеукраїнського дитячого турніру з дзюдо «Sparta Cup» серед юнаків 2007-2008, 2009-2010 р.н. та дівчат 2007-2008, 2009-2011 р.н

Вкотре організатори проводять у нашому місті змагання в рамках одного із наймасштабніших в Україні турнірів «Sparta Cup».

480 юних спортсменів у складі 36 команд із 10 областей України боролися за звання кращого у стінах спортивного залу Ніжинського агротехнічного інституту. Юні борці на 4 татамі показали майстерну техніку і волю до перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні ніжинські дзюдоїсти привезли перемогу з Польщі

На урочистому відкритті спортсменів привітали, побажали емоційних поєдинків та успіху у спортивних стартах: президента спортивного клубу єдиноборств «Спарта» Константин Смалій, міський голова Анатолій Лінник, ніжинець, депутат київради Олександр Харченко, голова Федерації футболу Ніжина Володимир Мамедов, депутат міської ради та один із засновників СКЄ «Спарта» Іван Коробка, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради Павло Глушко.

Побажав учасникам вдалих стартів та впевнених перемог і Президент федерації дзюдо у Чернігівській області Олександр Крива.

Переможці були нагородженні кубками, медалями та подарунками.

Джерело: nizhynnews.com

Ще статті по темі

Back to top button