Спорт

Відбулось жеребкування чемпіонату України сезону 2017/18

Зовсім нещодавно вщухли футбольні баталії на полях у рамках перехідного чемпіонату України з футболу серед жінок у Вищій лізі сезону 2017 року, в якому чернігівська «Легенда» здобула «бронзові» нагороди.

А вже сьогодні, 29 червня, в столичному Будинку футболу відбулось жеребкування календаря чемпіонату України сезону 2017/18 рр. Черговий чемпіонат проходитиме в два кола за новим форматом – осінь-весна. У черговій національній першості у Вищій лізі братимуть участь 10 команд.

Новачком змагань є клуб «Ладомир» із Володимир-Волинського, який став переможцем Першої ліги, таким чином піднявшись до вітчизняної «еліти» футбольних жіночих команд.

Під час жеребкування були визначені пари команд, які зіграють між собою в перших двох турах. Старт чемпіонату запланований на 5 серпня. Цього дня чернігівська «Легенда – ШВСМ» завітає в гості до Дніпра, де зіграє свій поєдинок проти місцевої «Злагоди». Водночас ще один представник чернігівського футболу, «Єдність» із Плисок, на своєму полі проекзаменує новачка змагань «Ладомир» із Володимир-Волинського.

1 тур

Єдність (Плиски) – Ладомир (Володимир-Волинський)

Злагода (Дніпро) – Легенда – ШВСМ (Чернігів)

2 тур

Легенда – ШВСМ (Чернігів) – Родина – Ліцей (Костопіль)

Житлобуд – 2 (Харків) – Єдність (Плиски)

Згідно з Регламентом змагань, команда, яка займе останнє місце за підсумками сезону, переходить до Першої ліги.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button