Спорт

Як громади Чернігівщини змагалися в спритності та швидкості (Фото)

До Дня місцевого самоврядування в Гончарівській громаді 30 листопада пройшли змагання «Веселі старти» серед команд сільських і селищних рад об’єднаних територіальних громад. На спортивне свято завітали команди М.-Коцюбинської, Любецької та Іванівської об’єднаних громад.

Привітали зі святом і побажали успіхів учасникам змагань очільники ОТГ, зокрема гончарівський селищний голова Віталій Рудник і голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко.

Команди змагалися в найрізноманітніших естафетах і конкурсах, демонструючи свій енергійний запал. Протягом усього часу панувала весела та дружня атмосфера.

Перемогу в змаганнях здобула спритна і швидка команда Іванівської ОТГ, ІІ місце – команда Гончарівської ОТГ, ІІІ місце – команда М.-Коцюбинської ОТГ, ІV місце – команда Любецької ОТГ.

Усі отримали максимум задоволення та були нагороджені бурхливими оплесками, кубками, медалями та грамотами. А учасники сучасного танцювального колективу «Inside Dancing» у с. Гончарівське продемонстрували свої запальні танцювальні композиції.

Із нагоди свята бажаємо, щоб цей день об’єднував усіх у спільному прагненні зробити наші містечка, села та всю Україну щасливими і багатими!  А працівникам місцевого самоврядування бажаємо наполегливості, мужності і нових здобутків у вашій нелегкій і відповідальній праці.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Тетяна Якубець

Ще статті по темі

Back to top button