Спорт

Ярмоленко про бійку: згоден, що вчинив неправильно

Форвард київського «Динамо», чернігівець, Андрій Ярмоленко, який став одним з головних учасників бійки у матчі з донецьким «Шахтарем» визнав, що в той момент вчинив неправильно. Про це він сказав в інтерв’ю dynamo.kiev.ua.

«Звичайно, на мою адресу вилилося дуже багато критики. І я, безумовно, згоден з тим, що вчинив неправильно. Потрібно вміти не піддаватися на провокації, і грати у футбол. А коли вже повівся, то слід це визнати і відповідати за свій вчинок. І мені дуже неприємно, що все це сталося. Особливо неприємно те, що такий епізод побачили мільйони дітей, які є вболівальниками «Динамо», «Шахтаря», які просто люблять футбол. Необхідно уникати в майбутньому: завдання футболістів під час матчу – грати у футбол, а не з’ясовувати стосунки», — вважає Ярмоленко.

При цьому форвард «Динамо» узагальнив свій вчинок з діями інших учасників футбольного конфлікту.

«В цілому, вважаю, що в цій ситуації неправих багато. Неправильно вчинив Степаненко, побігши до динамівських вболівальників, і він сам сказав, що шкодує про це. Неправильно вчинив Тарас ще й після матчу, коли на всю країну неприємно висловився на адресу Гармаша. Неправильно вчинив Кучер, вибігши на поле з лавки запасних. Неправильно вчинив Даріо Срна, коли після гри виспівував в літаку всі ці пісні. Битися на футбольному полі, як це зробив я, – теж неправильно», — додав футболіст.

Нагадаємо, 1 травня відбувся матч 24-го туру української Прем’єр-ліги між «Динамо» і «Шахтарем», який, запам’ятався бійкою між футболістами в кінці зустрічі. Лідера збірної чернігівця Андрія Ярмоленка за агресивну поведінку відсторонили від участі у змаганнях на три матчі. Також його зобов’язали виплатити штраф розміром 50 000 гривень.

Ще статті по темі

Back to top button