Спорт

«Золоту» та «бронзову» нагороди здобули боксери Чернігівщини на чемпіонаті

Із 24-го по 30 січня в Тернополі пройшов Чемпіонат України серед чоловіків і жінок до 22 років. Ці змагання стали першою великою подією для українського боксу у 2022 році.

Турнір мав підвищений статус, адже за його підсумками буде сформована збірна України до 22 років, яка представлятиме нашу державу на Чемпіонаті Європи. Першість континенту має пройти в середині березня цього року в місті Пореч, Хорватія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець Денис Доценко – чемпіон з таїландського боксу – Муей Тай серед дорослих

У чемпіонаті України U-22 взяли участь майже 200 спортсменів – 133 чоловіки та 60 жінок, які боролися за медалі у 13 чоловічих і 12 жіночих вагових категоріях.

Чернігівську область на змаганнях представили 5 спортсменів і 4 спортсменки, які здобули 5 медалей: 1 золоту, 2 срібні та 2 бронзові.

Серед жінок у ваговій категорії до 63 кг звання чемпіонки України виборола Вероніка Корець (тренери Андрій Корець та Вадим Казанін).

Срібні призерки: у ваговій категорії до 52 кг Антоніна Пелешук та у ваговій категорії до 81 кг Раїса Піскун (тренери Валерій Бондаренко та Олег Кравець).

Бронзові призери: у ваговій категорії до 48 кг Юлія Пелешук (тренери Валерій Бондаренко та Олег Кравець) та у ваговій категорії до 75 кг Павло Іллюша (тренери Андрій Корець та Вадим Казанін).

Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button