Новини

У Чернігові знову будуватимуть фонтани

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко хоче встановити ще два фонтани в місті. Один – у районі вулиці Льотної, а інший – на вулиці Ремісничій біля церкви. Для цього, каже міський голова, там є все необхідне, підведення води та достатня територія для їх розташування.

«Там усе в нас є, вода є, можливо, найдешевший з усіх можливих фонтан. Або іншу якусь фігуру, або літак. Зробити треба з Льотки там красоту».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові запрацювали світло-музичні фонтани (Відео, Фото)

«На Ремісничій, по колу біля церкви, в сторону Мазепи. По-перше, там підпорна стінка, їй треба щось зробити вже. Мене це не влаштовує. Скільки вона буде залишатися в такому стані? Друге – на цьому колі є полив, можна подивитися там маленький фонтанчик, це недорого. І там критики… Я розумію своїх критиків. Нехай критикують», – сказав міський голова Чернігова.

Усього за час перебування Владислава Атрошенка на посаді міського голови в Чернігові збудували три фонтани на Алеї Героїв, три – у сквері Богдана Хмельницького, один – навпроти ТРЦ «Полісся» та один – навпроти ТРЦ «ЦУМ». Ще один невеликий фонтан встановлено у дворі міської ради. А також один планують встановити під час реконструкції нижньої частини Валу.

За інформацією suspilne.media

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button