Війна

Без батька залишилися троє дітей: чернігівський поліцейський загинув під Бахмутом

Під час виконання бойового завдання героїчно загинув поліцейський «Корпусу оперативно-раптової дії» поліції Чернігівської області Богдан Бондарчук. Поліцейському було 40 років. Без батька залишилися троє неповнолітніх дітей. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Лейтенант поліції Богдан Бондарчук 20 років віддав службі в органах внутрішніх справ. З 2018 року працював у «КОРДі», де зарекомендував себе як самовідданий, професійний, сміливий, надійний та відповідальний поліцейський. У колективі Богдана згадують як вірного побратима, який завжди готовий підставити дружнє плече допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час виконання бойового завдання загинув воїн із Чернігівщини

Поліцейський був турботливим сім’янином і разом із дружиною виховував трьох дітей. Найменшій донечці Богдана – 1 рік.

Із перших днів повномасштабного ворожого вторгнення правоохоронець зі зброєю в руках ніс службу у Чернігові та виконував службові завдання з оборони міста.

Під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута Донецької області чернігівський поліцейський загинув внаслідок удару реактивної артилерії російських військ.
Увесь колектив поліції Чернігівської області схиляє голови в скорботі та висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.
Світла і вічна пам’ять полеглому захиснику України!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button