Війна

Бійця з Чернігівщини нагороджено нагрудним знаком «Золотий Хрест» посмертно

Днями представники Чернігівського районного ТЦК та СП відвідали дружину полеглого у бою з російським ворогом сержанта Руслана Висоцького, Олену Василівну, та передали їй почесний нагрудний знак Головнокомандувача ЗС України — «Золотий Хрест», яким нашого земляка нагороджено, на жаль, посмертно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмачі на територію підприємства прилетів начинений вибухівкою безпілотник (Фото)

Сержант Висоцький Руслан Олександрович народився 3 грудня 1980 року в смт Березна Чернігівського району. Тут проживав та закінчив місцеву школу. Після повномасштабного ворожого вторгнення захищав Україну у складі одного з підрозділів військової частини А4574 на посаді командира бойової машини — командира механізованого відділення. Загинув воїн 1 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині, мужньо борючись за Незалежність рідної Батьківщини. Попрощалися з Захисником 11 жовтня 2023 року в Чернігові в Катерининській церкві, поховали на кладовищі смт Березна.

Довідково: Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button