Війна

Бійцям із Чернігівщини потрібна допомога

Перемога кується не лише на передовій, а й у тилу. Тож українці роблять усе можливе, щоб підтримати наших бійців. Як кажуть, усім світом скидаються на потрібні для військових речі чи пристрої. І головне, що результат такої підтримки помітний на полі бою.

Нині триває збір коштів на квадрокоптер. Його проводить Світлана Литвин зі Сновської громади.

За її словами, це допомога для бійців ЗСУ із 66-ї бригади, що боронить Донецький напрямок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час благодійного концерту на Коропщині зібрали майже 18 тисяч гривень для ЗСУ (Фото)

«У цій бригаді служить мій чоловік та інші хлопці з Чернігівської області. Чоловік зателефонував і сказав, що треба хоч один квадрокоптер. Адже в умовах сучасної війни це дуже потрібна річ для проведення аеророзвідки, для спостереження за ворогом, його переміщенням. Щоб знати кількість і наявність ворожих сил. Тому, звісно, я вирішила допомогти зі збором коштів.

До речі, хлопці самі, не очікуючи на допомогу, скидаються на багато потрібних для них речей – на автомобіль, сонячні лампи, генератори. Нині збирають на тепловізор, зокрема від імені чоловіка вже відправила п’ять тисяч гривень. І кожен із взводу таку суму перераховує. Але ж самотужки назбирати грошей на все, що треба, неможливо. Тож і потрібна допомога небайдужих людей», – у коментарі для ЧЕline зазначила Світлана Литвин.

Гроші на квадрокоптер для бійців варто переказувати на картку ПриватБанку 4149499149811364 Литвин Світлана Вікторівна.

За кожну зібрану й витрачену гривню пані Світлана обіцяє неодмінно відзвітувати. Також вона щиро вдячна людям, які доєдналися до збору коштів, який триває вже 5-й день.

«Хлопці взагалі просили такий квадрокоптер, що не тільки спостерігає, а щоб із нього щось іще можна було скинути. Але той дуже дорого коштує. То вибрали дешевший варіант, більш доступний за ціною», – пояснює пані Світлана.

Наразі зупинилися на варіанті, що коштує 29 459 грн. Завдяки друзям і знайомим Світлани Литвин половину суми вже вдалося назбирати. Щоправда, нині темп перерахунку грошей на квадрокоптер для наших бійців суттєво знизився. Але ж потрібна ще половина суми! Тож не будьмо байдужими, важлива кожна гривня!

І не варто забувати, що ми непереможні, допоки єдині.

296123255_1154232478476974_3495847556666318894_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button