Війна

Бобровиччина в жалобі: у Харківській області загинув боєць з Чернігівщини

Ще один український військовий, ще один наш земляк віддав своє життя за мир та свободу нашої країни — захищаючи Батьківщину, загинув молодший сержант Юрій Іванович Трикоз.

Про це повідомляє Бобровицька громада.

Трикоз Юрій Іванович народився 20.04.1972 року в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської області. Освіту здобував у Бобровицькій середній загальноосвітній школі. Закінчив Ніжинське ПТУ №2 за напрямком водія автотранспортних засобів. З червня 1990 року по червень1992 року проходив строкову службу в Збройних Силах України.

Потім працював на посадах рядового та сержантського складу Міністерства Внутрішніх Справ України в м. Бровари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція показала наслідки авіаудару по центру Семенівки (Фото)

Перед повномасштабним вторгненням російської федерації працював на різних посадах в мережі магазинів «ФОРА».

03 березня 2023 року був призваний по мобілізації в ряди Збройних Сил України. За покликом серця став на захист Батьківщини .

Був призначений на посаду командира третього відділення першого стрілецького взводу другої стрілецької троти військової частини А4863 у складі 32-гої окрема механізована бригада (32 ОМБр).

Вірний військовій присязі, в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність під час виконання бойового завдання за призначенням, у бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 06.03.2024 року в районі населеного пункту Синьківка Харьківської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button