Війна

Чернігів попрощався із захисником, який загинув обороняючи Донеччину

Сьогодні у Чернігові попрощалися з земляком — старшим сержантом Романюком Олегом, який загинув на Донеччині під час захисту свободи та Незалежності України.

Романюк Олег Миколайович народився 2 серпня 1973 року у Чернігові. Тут закінчив місцеву загальноосвітню школу №10, після чого навчався у Чернігівському професійно-технічному училищі №18.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумна звістка: помер воїн із Сновської громади

Працював Олег будівельником, а після Революції Гідності долучився до Захисників України і протягом 2014-2015 років брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході України у складі підрозділу держприкордонслужби. З початком повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк не лишився осторонь, та зі зброєю в руках став на захист рідної землі, разом з побратимами з 54-ї окремої механізованої бригади даючи гідну відсіч ворожим російським військам.

На жаль, під час виконання чергового бойового завдання у населеному пункті Сіверськ на Донеччині Романюк Олег загинув, до останнього будучи вірним рідні Батьківщині!

Сьогодні рідні та близькі, друзі та побратими загиблого Героя-земляка провели його в останню путь, вшанувавши його світлу пам’ять у Катерининському соборі та поховавши на кладовищі Яцево.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button