Війна

Чернігівщина прощалася із захисником, що загинув на Донеччині

Сьогодні Чернігівщина попрощалася з Захисником — солдатом Свіргуном Віктором, який загинув на сході у боротьбі за свободу та Незалежність України.

Народився Свіргун Віктор Михайлович 3 березня 1978 року у місті Нова Каховка. До повномасштабного ворожого вторгнення разом з родиною він проживав у місті Ірпінь на Київщині, а після початку повномасштабних бойових дій сім’я переїхала на Чернігівщину — у рідне село дружини Остапівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог продовжує обстрілювати прикордоння Чернігівської області

Згодом, Віктор вирішив долучитися до оборонців України та потрапив до складу військової частини А7107 на посаду оператора. Разом з побратимами він мужньо обороняв Батьківщину, виконуючи бойові завдання з захисту суверенітету та територіальної цілісності рідної країни, у тому числі і на сході нашої держави.

На жаль, 24 серпня під час зіткнення з ворожими військами поблизу населеного пункту Новомихайлівка Покровського району на Донеччині Свіргун Віктор загинув, до останнього подиху борючись за вільне та світле майбутнє українського народу. Того дня дружина втратила коханого чоловіка, а донечка — тата…

Сьогодні вони разом з рідними та близькими Віктора провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять воїна та поховавши його на місцевому кладовищі села Остапівка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button