Війна

Чернігівщина провела в останню путь полеглого воїна

Учора, 18 квітня, рідні, близькі, друзі, однокласники, колеги, представники влади та жителі Менської громади провели загиблого Захисника Романа Сергійовича Ільченка в останню земну дорогу.

Про це повідомляє міськрада.

Роман Ільченко народився 4 травня 1987 року в м. Мена. Навчався в Менській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка, яку закінчив 2004 року.

У 2005 – 2006 рр. служив у Збройних Силах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військового з Чернігівщини нагородили нагрудним знаком «Золотий хрест»

2009 року працевлаштувався у Менський РЕМ електромонтером розподільних мереж. Через деякий час був переведений на посаду майстра дільниці, а в травні 2019 року призначений старшим майстром. Паралельно заочно закінчив Прилуцький агротехнічний коледж за спеціальністю «Електроенергетика». Колеги відгукуються про Романа як про порядного працівника, гарного сім’янина, доброго, товариського колегу.

2020 – 2021 рр. працював енергетиком у ТОВ «Агроресурс-2006» у селі Киселівка.

Був одружений, мав двох доньок.

Перебував на обліку в першому відділі Корюківського РТЦК і СП. 3 травня 2022 року призваний за мобілізацією до Збройних Сил України та зарахований до особового складу роти охорони Корюківського РТЦК і СП.

Із 13 квітня 2023 року проходив військову службу, захищав Батьківщину на сході країни.

13 квітня 2024 року поблизу н.п. Новодонецьке Волноваського району Донецької області гранатометник стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини 1376 старший солдат Роман Ільченко загинув, виконуючи військовий обов’язок з оборони та відсічі збройної агресії російської федерації проти України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button