Війна

Чернігівщина провела в останню путь трьох Героїв, що загинули захищаючи Незалежність

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели трьох земляків, які боролись за Незалежність Батьківщини.

Солдат Дердуль Володимир Анатолійович народився 1 грудня 1995 року. З 7-го класу навчався у Яблунівській школі-інтернаті. Після школи вступив до Чернігівського педагогічного університету ім. Т. Г. Шевченка на факультет психології.

Був активним учасником Революції Гідності, а з початком повномасштабної війни з Ірпеня повернувся до Ніжина, де вступив до лав Захисників. Разом з побратимами у складі військової частини А7329 він віддано захищав Батьківщину від ворожих окупаційних військ, але, на жаль, 20 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання в районі Бахмута Дердуль Володимир загинув.

Поховали воїна на місцевому кладовищі Ніжина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Бахмутом зник безвісти воїн із Чернігівщини

Солдат Деревянко Ігор Анатолійович народився 22 грудня 1976 року у Ніжині. Тут закінчив Ніжинську середню школу №2. 3 грудня 1994 року проходив строкову військову службу, після чого повернувся до рідного міста, де продовжив військову справу.

Після служби Ігор працював в Києві в охоронній фірмі на посаді начальника зміни, а з початком повномасштабної війни добровольцем долучився до складу військової частини А7329. На посаді командира відділення управління мінометної батареї наш земляк мужньо боровся за світле майбутнє України, але, на жаль, 20 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання в районі Бахмута Деревянко Ігор загинув…

Поховали воїна на кладовищі міста Ніжин.

Солдат Росовський Олександр Миколайович народився 27 червня 1985 року в селі Красний Колядин Талалаївського району, де й закінчив загальноосвітню школу. Після повномасштабного ворожого вторгнення Олександр не лишився осторонь та долучився до лав Збройних сил України. Службу ніс також в одному з підрозділів військової частини А7329 на посаді стрільця та разом з побратимами до останнього подиху був вірний військовій присязі. На жаль, 18 грудня 2022 року під час несення служби поблизу Бахмута Росовський Олександр загинув…

Поховали воїна на кладовищі рідного села.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button