Війна

Чернігівщина провела в останню путь захисника

Сьогодні Чернігівщина провела в останню путь земляка, який загинув у бою за свободу та Незалежність України.

Солдат Устенко Ігор Миколайович народився 28 січня 1993 року в селі Змітнів на Корюківщині. Навчався в місцевій загальноосвітній школі І — ІІ ступенів, де закінчив 9 класів. Після цього Ігор вступив до Сосницького професійного аграрного ліцею — тут опанував спеціальність «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар-ремонтник, водій автотранспортних засобів категорії «С» «.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Після повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк долучився до оборонців України, потрапивши до складу 20 окремого стрілецького батальйону в/ч А0222. Трохи згодом він долучився до бійців в/ч А4010, разом з якими мужньо боровся проти ворожих окупаційних військ.

На жаль, 20 вересня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу міста Майорськ на Донеччині Устенок Ігор загинув… Вдома у нього залишилися дружина та дворічна донька.

«Сьогодні рідні та близькі провели в останню путь Героя-земляка, вшанувавши його світлу пам’ять та поховавши на місцевому кладовищі села Змітнів.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють свої щирі співчуття родині загиблого Героя! Пам‘ять про нього назавжди залишиться у серцях кожного з нас!

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…», — йдеться у повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button