Війна

Чернігівщина провела в останню путь земляка-захисника

Учора Чернігівщина провела в останню путь земляка – солдата Хіміча Сергія, який загинув у бою за свободу та Незалежність України.

Народився Хіміч Сергій Павлович 23 жовтня 1986 року в смт Сосниця. Тут навчався у загальноосвітній школі, а після її закінчення – у Сосницькому професійному аграрному ліцеї. Там він здобув повну загальну середню освіту за спеціальністю «тракторист-машиніст с/г машин, слюсар-ремонтник, водій категорії «С»».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Прикольний МакДональдс»: автор відомої фрази розказав про бої під Новоселівкою

У 2005-2006 роках Сергій проходив строкову військову службу у військовій частині А2428, а у 2007-му уклав контракт з військовою частиною А2253, де був молодшим інспектором Держприкордонслужби 2 категорії.

Із початком повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк не лишився осторонь та добровільно став на захист рідної Батьківщини, долучившись до військової частини А7014, у складі якої разом із побратимами давав гідну відсіч загарбнику.

На жаль, 8 серпня під час виконання чергового бойового завдання в місті Мар‘їнка на Донеччині Хіміч Сергій загинув… Учора рідні та близькі востаннє попрощалися з Героєм-земляком, поховавши його на кладовищі рідного міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button