Війна

Чернігівщина – у скорботі: в Ніжині в останню путь провели захисника Сергія Кравченка

Сьогодні Чернігівщина – у скорботі, адже в останню путь провели земляка, який віддано боровся за свободу та Незалежність України.

Солдат Кравченко Сергій Миколайович народився 10 лютого 1978 року у Чернігові. Тут закінчив загальноосвітню школу №12, після чого вступив на навчання до місцевого професійно-технічного училища, де опанував професію столяра. До Ніжина Сергій переїхав у 1999 році, тут жив аж до 2016-го, трохи згодом потрапив на роботу до Польщі.

Із початком повномасштабного ворожого вторгнення наш земляк не зміг лишитися осторонь, тож покинув цивільне життя та долучився до лав Збройних Сил України. Спершу у складі ТрО захищав Сіверщину, трохи згодом потрапив на службу до військової частини А4008. Разом із побратимами чоловік мужньо та віддано виконував свій військовий і громадянський обов’язок із захисту територіальної цілісності та недоторканості України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 років у в’язниці проведе військовий рф, що впритул розстріляв житловий будинок у Чернігові

На жаль, 31 жовтня 2022 року життя Кравченка Сергія обірвалося… Того дня батьки втратили сина, дружина Наталія – коханого чоловіка, а донечка – люблячого батька.

Сьогодні рідні та близькі, друзі та побратими провели Героя-земляка в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять воїна та поховавши його на Мигалівському кладовищі в Ніжині.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button