Війна

Чернігівщина у жалобі: загинув воїн

Завтра, 9 січня, Бобровицька громада прощатиметься з українським Захисником – це солдат Станіслав Григорович Бодня.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці громади.

Він народився 10.12.1979 року в селі Піски Бобровицького району Чернігівської області. Освіту здобував у Пісківській середній загальноосвітній школі. Після закінчення школи вступив до Прилуцького педагогічного училища, де навчався до 1999 року. Після навчання працював на різних посадах у лісництві та ТОВ «Земля і Воля».

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації в липні 2023 року був призваний за мобілізацією до лав Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повістки додому від поліцейських і військова служба для всіх – детальне пояснення, як працюватиме урядовий законопроєкт про мобілізацію

Пройшов навчання у військовому навчальному центрі та став на захист Батьківщини на посаді навідника аеромобільного підрозділу в складі Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У складі військової частини брав участь у бойових діях по захисту Батьківщини. Виявляв стійкість та мужність, був вірний військовій присязі. Був поранений під час бойових дій, лікувався у військовому шпиталі, перебував у відпустці за станом здоров’я по реабілітації після поранення.

Так сталося, що 6 січня 2024 року Станіслав Бодня помер під час відпустки по реабілітації після поранення.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button